ARKIA

Wat vinden klanten van ARKIA?

ARKIA als partner voor het MKB

Haverkamp Onderhoud werkt al geruime tijd samen met ARKIA voor het ontwikkelen van software applicaties. Haverkamp is een allround onderhoudsbedrijf en heeft diverse disciplines in huis zoals oa schilderwerken, asbestsanering en afvalinzameling. Dit vraagt veel van de software-applicaties. Stephan Wisselo vertelt over zijn ervaringen met ARKIA:

"In het verleden werkten we met verschillende software paketten. Dat was op zijn zachtst uitgedrukt niet erg handig. Bijvoorbeeld de tijd tussen de uitgevoerde order en de factuur duurde erg lang. Bovendien was het lastig nieuw personeel te leren werken met de diverse software-pakketten.

Om grip te houden op onze dienstverlening zijn we in 2006 gaan samenwerken met Arkia Softwareontwikkeling. Arkia heeft voor ons een software platvorm gemaakt waarin al onze disciplines samenkomen. Dit biedt Haverkamp enorme voordelen. De verschillende modules zijn bijvoorbeeld onderling met elkaar gekoppeld en dat werkt erg gemakkelijk. Na het uitvoeren van de order kan er snel worden gefactureerd. Op elke werkplek (ook vanaf de werkplek thuis) kan de software worden benaderd zonder eerst een VPN verbinding op te bouwen. Toch worden er geen concessies gedaan op het gebied van de veiligheid. Al ons dataverkeer wordt uiterst veilig gecodeerd verzonden.

Arkia is erg innovatief en flexibel. Bij problemen wordt er erg snel gereageerd. Ook bij het zoeken naar nieuwe oplossingen is Arkia de ideale partner."

In de media: Vara's Kassa beoordeelt Online Grafisch Ontwerptool

Vara's Kassa testte zes online aanbieders van wenskaarten. Eén van de aanbieders maakt gebruik van onze Online Grafisch Ontwerptool. In de uitgebreide Kassa test maakten de onderzoekers bij elke aanbieder een kaart met een zelfgenomen foto. Over de Online Grafisch Ontwerptool concludeert Kassa magazine:

"Veel ontwerpmogelijkheden bij ontwerpen"
De Online Grafisch Ontwerptool is de enige die geen Flash gebruikt om kaarten te ontwerpen. ARKIA's ontwerptool biedt als enige de mogelijkheid om de foto te bewerken. Zo is het mogelijk deze te roteren, spiegelen of uit te snijden. Ook kunnen contrast, helderheid en verzadiging worden aangepast.

Datum van publicatie: 1-07-2011
Kassa magazine, nr 3, 2011

Gebruikers van Easy2Post

Wat voor redenen hebben klanten om hun brieven online per post te laten versturen via Easy2Post? En hoe beoordelen zij het gebruik van de website? ARKIA peilt regelmatig de klanttevredenheid. Hieronder een selectie uit de reacties:

Eduard uit Rotterdam laat ons weten:"Ik wilde vanuit huis een aantal brieven versturen. Via Easy2Post ging dat makkelijk en snel, wat me tijd bespaarde."

Marike H. uit Almere:"Door jullie website kost het me minder tijd om de facturen op de post te doen. Mijn klanten betalen dan sneller. En ik heb het geld eerder op de rekening. Een superservice!"

E. de Graaf: "Wij kozen voor Easy2post omdat zij eigenlijk de enige dienstverlener zijn die kon leveren wat ik vroeg, namelijk het afdrukken van brieven die wij per e-mail versturen en deze voor ons op de post doen. Andere dienstverleners kunnen wel mailings aan waarbij dezelfde brief naar verschillende adressen moet, maar wij versturen naar elk adres een unieke brief, en willen de tekst graag helemaal zelf in de hand houden. Onze organisatie verstuurt op deze manier ongeveer 200 brieven per week.

Toen wij opeens dikke pakketten van 20-30 pagina's wilden gaan versturen naar onze klanten bleek dat geen enkel probleem te zijn, er hoefde zelfs niet eens iets gewijzigd of ingesteld te worden. Deze contracten komen getekend terug en worden in onze administratie gescand, dus wij weten uit de eerste hand dat de kwaliteit van de verstuurde brieven uitstekend is.

Wanneer we een batch met brieven versturen krijgen wij dezelfde dag nog de melding dat de brieven op de post zijn gegaan, met de aantallen die zijn verstuurd. Op de website is een goed overzicht te vinden van de brieven die zijn verstuurd, waarbij de brief ook nog eens geopend en bekeken kan worden.

Ik kan Easy2post aanraden als een betrouwbare en flexibele partner voor het versturen van zakelijke post."